čtvrtek 26. června 2008

Chemické WC Akce

Mezi campingové vybavení nebo mezi vybavení do karavanů patří i suchá chemická WC. V pořadu rady ptáka loskutáka zazněla diskuze a příspěvěk k tematice suchých wc do domů či chat. Chemické WC, o kterém zde hovoříme, pracuje na principu rozkladu odpadu pomocí chemické látky, která se nalyje do nádoby a který odpad rozkládá. Výrobce doporučuje i používání biologicky rozkádaného toaletního papíru. Chemikálie, tak toaletní papír nejsou drahé položky a provoz chemického wc není nijak finančně náročný.

Pořízení chemického WC je otázkou několika tisíc v nabídce internetového obchodu, ze kterého čerpáme informace, od 1500 Kč do 2500 Kč včetně náplní a papíru.

Chemické WC využijí i starší lidi, kde je přesun byť několik metrů navíc velkým problémem.

středa 18. června 2008

Zahradní traktor a sekačka k tomu ZDARMA?!

Na internetu se objevují různé akce a slevy. Sezonní, časově a množstevně omezenou akci přináší server Sekačky, který nabízí zahradní traktor BOLENS a k němu dostanete sekačku značky Wolf Garten zcela zdarma.

Výhodou této akce je bezesporu dárek v hodnotě maloobchodní ceny 2460 Kč, ale výrobek je zlevněný až na cenu 1490 Kč. Jedná se tedy o malou lehkou sekačku vhodnou k dosekání trávy tam, kde se se zahradním traktorem nedostaneme.

čtvrtek 12. června 2008

Nákup zahradní techniky na splátky?

Internetový obchod Internet mall nabízí nyní na svém serveru se zahradní technikou, sekačkama či zahradníma bazénama ojedinělou akci na nákup zboží na splátky, ale zcela bez navýčení! Ojedinělá akce na nákup bazénů apod. je nabízena pouze do 16.6, což je příští pondělí.

Dle slov internetového prodejce akci popisují následovně:
Pouze do 16.6. můžete při svých nákupech využít omezené akční nabídky mimořádně výhodných splátek s nulovým navýšením. Není v tom žádný fígl. Jen si vyberete produkty, zaplatíte pouze 10 % z ceny a zboží je vaše. V následujících 9 měsících doplatíte zbytek a to zcela bez navýšení! Pozor, akce platí pouze do 16. 6.!
Je zde tedy nějaký háček. Určitě ne, proto neváhejme a nakupujme bazény, sekačky, křovinořezy, motorové pily nebo drtiče větví v této báječné akci :-).

pondělí 9. června 2008

Novinky z internetu pro červen

Červen je v plném proudu a firmy zabývající se prodejem zahradní techniky přicházejí s nejrůznějšími akcemi, slevami či levným prodejem akčního zboží. Sestavil jsem proto malý přehled kde se akcí dočkáte.

Firma Graseko přichází s novinkami pro červen
* Solární automatická sekačka HUSQVARNA - SEKÁ SAMA a ještě šetří životní prostředí!
* Grily a udírna WEBER - kvalita z USA
* Venkovní sušák VILEDA - pro 4 pračky prádla
* Rozšířili jsme nabídku kuchyňského náčiní FISKARS
* V parných letních dnech potřebuje vaše zahrada vláhu, využijte zavlažovací systémy Gardena
* Akční ceny na výrobky AL-KO : ponorné čerpadlo TDS 1201, domácí vodárna HWF 1000

Internetový obchod Nakupka do svých akcí zařadila venkovní bazény, grily na dřevěné uhlí nebo v dnešní době oblíbené lávové grily. V nabídce prodejce jsou i RBS grily o kterých jsem psal minulý článek. U výrobků je k dispozici informace o skladové dostupnosti jednotlivých bazénů či grilů.

Velká nabídka firmy Internet mall na jednom z jejich serverů Sekačky, je zaměřena na sekačky Wolf Garten ve žluto červených barvách, k vybraným zahradním traktorům dávají sekačku zdarma a nyní v létě mají dokonce v akci i sněhovou frézu Partner SB 270 - že by se čekal sníh?!

pátek 6. června 2008

Letáková akce Ryobi EURO 2008

Ku příležitosti EURA 2008 přichází velké množství firem s různými akcemi, slevami, levnými balíčky či nejlevnějšími produkty v dárkových baleních. Podobnou akcí je akce firmy Ryobi, která vyrábí různé nářadí do dílny jako jsou vrtačky, brusky, pily, aku šroubováky apod. Akce nazvaná užijte si fotbal s Ryobi nabízí vybrané výrobky v akční ceně a navíc k těmto výrobkům zdarma obdržíte dárek v podobě fotbalové branky určené k nafouknutí například do bazénu. Akce má ještě druhou část produktů a ty jsou doplněný dárkovým balením nafukovacího křesla, které je přikládáno také zdarma.

K těmto výrobkům od Ryobi dostanete branku zdarma:
EAG 2023 CN úhlová bruska 230mm
CHD 1202 12V dvourychlostní šroubovák
CHD 1442 14,4V dvourychlostní šroubovák
EID 1002 RE příklepová vrtačka 1050W

K těmto výrobkům od Ryobi dostanete nafukovací křeslo zdarma:
EWS 1366 okružní pila 1350W
ERT 1150 VN horní fréza 1150W
CHI 1442 14,4V dvourychlostní příklepový šroubovák
CRH 240 RE aku vrtací kladivo 24V

středa 4. června 2008

Akce BOSCH na zahradní nářadí bude končit!

Akce, kterou vyhlásila firma BOSCH na zahradní nářadí bude končit 30.6.2008. Do akce byly vybrány stroje ze zahradní techniky, které se těší velké oblibě a firma BOSCH takové akce přináší velmi často. V akci bylo možné zakoupit Akumulátorovou strunovou sekačku ART 26 LI, která je schopna posekat až 1000m2 na jedno nabytí akumulátoru, což je dostačující pro naprostou většinu zahrádek. Díky lithium-iontovým akumulátorům není při nabíjení žádný paměťový efekt a baterie tak nijak netrpí. Oficiální cena je 3990,-, ale na internetu je možné sekačku koupit i za ceny nižší. Dalším produktem v akci je Akumulátorová rotační sekačka Rotak 37 LI a Akumulátorová rotační sekačka 43 LI, která je rovněž vybavena kvalitním akumulátorem a se šířkou sečení 43cm u modelu 43LI je perfektním pomocníkem do zahrady.

V akci je dále zařazena lehká, ale i přesto výkonná elektrická rotační sekačka Rotak 320/34/37, velmi tichý drtič AXT 2000/2500 HP a nůžky Bosch na živý plot pro perfektní střih - nůžky na živý plot AHS 4-16/48-16/52-16.

úterý 3. června 2008

RBS grily - zdravé grilování

Slyšeli jste již o RBS grilech? Jedná se o grily firmy Campingaz, které jsou jedinečné svou technologií, kterou vytvářejí teplo. Keramické hořáky produkující teplo (z plynu) jsou umístěny po stranách grilu, to je obrovská výhoda při grilování. Omastek, který Vám běžně z masa odkapává na oheň, který je umístěný pod masem, a přepaluje se. U RBS grilu je tato situace zcela vyřešena, protože pod masem je umístěný studený lávový kámen a pod ním voda, teplo jde ze strany a proto nedochází k žádnému přepalování omastku.

Díky výhodnému umístění hořáku nedochází ani ke kouření při grilování, je tedy možné grilovat například na předzahrádce či balkónu. Sekundární výhodou je i to, že gril se při grilování tolik neznečistí a jeho umytí je snadným úkonem.

neděle 1. června 2008

Nadzemní bazény podruhé - akce!

Minulý týden jsem psal o zahradních bazénech a akcích, které internetový prodejci nabízejí. Od minulého čtvrtka kdy jsem článek o bazénech psal uplynulo jen málo času a je tu akce nová, proto jsem se rozhodl opět se k tématu vrátit a informovat Vás o akci, kterou našel na obchodech Nakupka - nadzemní bazény, Korunka, Internet Mall a dalších. Například bazén Bazén Tampa 3,05 x 0,76 m s filtrací Intex je nabízen ve slevě za pouhých Kč 1490,- což je cena skutečně neuvěřitelná a o celých Kč 500,- nižší než tomu bylo minulý týden.
Z této akce vyplývá, že internet nabízí neuvěřitelné slevy a každý kdo zahradní bazén chce koupit, by se měl zaměřit právě na nabídku internetových obchodů.

S přicházející letní sezonou bude podobných akcí jistě přibývat, právě proto je tu tento blog, který bude akce monitorovat a budu se o těchto akcích snažit psát v pravidelných intervalech.