pátek 19. září 2008

Osobní váha Gallet Avignon PEP 522

Držíte redukční dietu a chcete své úspěchy bedlivě sledovat každý den? Nebo prostě jen chcete mít přehled o své váze. Ať je důvod jakýkoli, pokud sháníte osobní váhu, dovolte nám představit Osobní váhu Gallet Avignon PEP 522. Značka Gallet patří francouzské firmě, která je známá svým jednoduchým stylem, praktičností a funkčností všech svých výrobků.
Osobní váha Gallet Avignon PEP 522 je elektronická osobní váha s analýzou tělesného tuku a tekutin. Váha má decentní design se stříbrnou barvou a tvrzené bezpečnostní sklo, které je 8 milimetrů silné. Měření tělesného tuku a tekutin můžete sledovat na velkém displeji. Analýza se provádí s použitím pěti parametrů: výška, věk, pohlaví, biologický odpor a váha. Přesný návod, jak údaje zadat naleznete v manuálu. Osobní váha Gallet Avignon PEP 522 má paměť pro 8 osob, takže tyto údaje nemusíte zadávat pokaždé, když chcete provést analýzu. Váha má měřící rozsah do 150 kilogramů a měřící rozdělení po 100 gramech.
Osobní váha Gallet Avignon PEP 522 Vás hned po prvním pohledu jistě nadchne. A pokud ne, podívejte se na celou nabídku osobních vah značky Gallet.