čtvrtek 21. srpna 2008

Kuchyňský robot Moulinex FP 721 Odacio 3

Společnost Moulinex patří do skupiny výrobců domácích spotřebičů SEB. Jejich krédem je zlepšovat kvalitu života spotřebitelů pomocí řady inovativních výrobků a služeb, které nabízí jednoduchost, potěšení a pocit pohody. Není proto pochyb, že výrobky značky Moulinex jsou spolehlivé a u zákazníků oblíbené.
Rádi bychom vyzdvihli přednosti kuchyňského robotu Moulinex FP 721 Odacio 3. Moulinex FP 721 Odacio 3 je u zákazníků velmi oblíbený kuchyňský robot s maximálním příkonem 1000W. Robot má dvě rychlosti a pulzní spínač, který jistě oceníte. Součástí robotu je mixér o objemu 1,5 litru s přímým servírováním. Samotná pracovní nádoba robotu má obsah 3 litry.
Příslušenstvím robotu je lis na citrusy, nerezový nůž na sekání, plastový nůž na těsto, nerezová metla k emulgaci a šlehání a celokovový kotouč pro hrubé strouhání a krájení. Kuchyňský robot Moulinex FP 721 Odacio 3 má schránku, kam se Vám všechno příslušenství pohodlně vejde. Robot je vybaven trojitým bezpečnostním systémem, který Vás ochrání před zraněním nebo případným poškozením přístroje. Systém Easy fit umožňuje velmi jednoduché umístění nádoby a mixovací nádoby díky výliskům, které Vás přesně navedou kam nádobu umístit. Clip systém potom umožní jednoduché odejmutí rukojeti pracovní a mixovací nádoby pro možnost mytí v myčce nádobí.
Pokud se Vám tento kuchyňský robot líbí a chcete o něm a jeho alternativách dovědět více, podívejte se na celou nabídku robotů značky Moulinex.

Žádné komentáře: