pátek 25. července 2008

AEG LAVAMAT 72850

Na internetu hodně zmiňovaná pračka AEG LAVAMAT 72850 je produktem, který by neměl uniknout žádnému oku toho, kdo pračku hledá, shání či vybírá. Výrobce AEG je opravdovou špičkou ve spotřební elektronice a pračky, sušičky a další spotřebiče, které dodává jsou na vrcholech v prodejích mezi zákazníky. Jejich hodnocení je velmi často famózní a v časopisech obsazuje první příčky. Pračka AEG LAVAMAT 72850 je v energetické třídě A, účinnost praní byla stanovena také na kategorii A a odstřeďování bylo popsáno písmenem B. Do pračky můžete dát až sedm kilogramů prádla, což je množství již velmi slušné. Pračka 72850 má klasické rozměry 85x60x60, což odpovídá potřebám standardní velikosti prádelny, či koupelny a prostoru pro umístění pračky na prádlo.

Pro snadné vkládání prádla máte k dispozici velký plnicí otvor o průměru 30 cm, regulovatelné otáčky až do hodnoty 1200 ot/min a při spotřebě vody 49litrů jsou velmi dobré hodnoty. Pračka je vybavena extrémně tichým motorem. LCD display samozřejmě v češtině je v dostatečné velikosti pro snadné ovládání. V dnešní době je již samozřejmostí funkce jako Fuzzy Logic, vlastní nastavení hladiny vody, kontrola pěny, indikátor mycího procesu, program snadné žehlení, Aqua Control - dokonalá ochrana proti přetečení pračky. V kategorie pračky předem plněné je tento výrobek vždy vychvalován a proto ho také doporučujeme na základě referencí z nejmenovaného zdroje. Informaci jsem ověřoval i u jednoho distributora a je to skutečně povedený kousek :-).

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Slova autora můžu jen potvrdit pračka lavamat 72850 je opravdu boží, mám jí doma a zaty peníze se běžně prodávají indesity apod. a aeg je prostě pořádná značka, krásnej velkej LCD displej. prstě lavamat u nás doma vede!

Anonymní řekl(a)...

LCD displej který tahle pračka lavamat 72850 má se me desne zamlouvá a přemýšlím o koupi, můžete někdo doporučit kde bych si mohl pračku zakoupit? ideálně na splátky, protože dnes se už běžně dá sehnat navýšení jen 10% a to je dost výhodné.

Anonymní řekl(a)...

Pračka AEG Elektrolux 72850 je skvělá. Máme ji půl roku. Zatím po všech stránkách dokonalá.Na 7 kg, bez problému vypere i prošívané deky, polštáře. Trvale jsme přidali do programu jedno máchání navíc a tak poprve máme pračku, která i dokonale vymáchá.A neuvěřitelně tichá. Zatím je to jednička. Snad jí to vydrží hodně dlouho.

Chorches řekl(a)...

! MAME PROBLEM !

chteli by jsme tuto 7kg rodinnou pracku, ale zrejme se nam nevejde do dveri koupelny, kterych sirka je jenom blbych 59,5 cm !

Díval jsem se v obchode na zadek pracky, je tam jakysi vypoukly buben pres celou vysku pracky, a tedy zrejme nebude mozne pracku pres dvere dostat bokem, mozna kdyby sel sundat predni plastove dily.

Poradite me nejake levne reseni? Jinak zrejme budem muset koupit jenom 6 kg verzi, ktera ma bokem snad mene....
Co

Anonymní řekl(a)...

Dvířka určitě půjde sundat, nikdy jsem o podobném problému neslysel, vždy se do dveří nekterou ze stran vešla - na šířku/na hloubku.