čtvrtek 26. června 2008

Chemické WC Akce

Mezi campingové vybavení nebo mezi vybavení do karavanů patří i suchá chemická WC. V pořadu rady ptáka loskutáka zazněla diskuze a příspěvěk k tematice suchých wc do domů či chat. Chemické WC, o kterém zde hovoříme, pracuje na principu rozkladu odpadu pomocí chemické látky, která se nalyje do nádoby a který odpad rozkládá. Výrobce doporučuje i používání biologicky rozkádaného toaletního papíru. Chemikálie, tak toaletní papír nejsou drahé položky a provoz chemického wc není nijak finančně náročný.

Pořízení chemického WC je otázkou několika tisíc v nabídce internetového obchodu, ze kterého čerpáme informace, od 1500 Kč do 2500 Kč včetně náplní a papíru.

Chemické WC využijí i starší lidi, kde je přesun byť několik metrů navíc velkým problémem.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Od campingazu sem si pred dvema roky chemické wc kupoval, pouzivame ho pro starou babicku aby nemusela chodit taleko. Bez chemického wc si nasi situaci vubec nedokazu predstavit. Jsem s nim tedy velmi spokojeny.

Anonymní řekl(a)...

Můžete mi někdo poradit jakou toaletu koupit pro staršího člověka jako přechodné chemické wc u postele apod? Prosím doporučtě mi konkrétní typ s odkazem na web kde si můžu přečíst více informací. V chemických wc se nevyznám a tak si chci něco přečíst než budu kupovat. Děkuji.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj zkus neco od Campingaz jsou to levny vyrobky za par kacek a jako prenosny reseni pro tebou uvadeny pripad to musi stacit, i kolega nahore pise ze je spokojenej, takze bych tomu veril. Ta znacka je tu dlouho a je to dobra znacka, mam od nich gril a je super.

Anonymní řekl(a)...

Prosím co používáte za chemii? Na trhu ji je více druhů a taky se dost cenově liší.Díky za rady.

Ondra Hromádka řekl(a)...

Dobrý den, vhodné jsou tyto:

http://www.nakupka.cz/vyrobek/desinfekcni-prostredek-instablue-extra-1-litr/

http://www.nakupka.cz/vyrobek/cistici-prostedek-instagreen-spezial-1-litr/

http://www.nakupka.cz/vyrobek/desinfekcni-prostredek-instablue-extra-1-litr/