čtvrtek 12. června 2008

Nákup zahradní techniky na splátky?

Internetový obchod Internet mall nabízí nyní na svém serveru se zahradní technikou, sekačkama či zahradníma bazénama ojedinělou akci na nákup zboží na splátky, ale zcela bez navýčení! Ojedinělá akce na nákup bazénů apod. je nabízena pouze do 16.6, což je příští pondělí.

Dle slov internetového prodejce akci popisují následovně:
Pouze do 16.6. můžete při svých nákupech využít omezené akční nabídky mimořádně výhodných splátek s nulovým navýšením. Není v tom žádný fígl. Jen si vyberete produkty, zaplatíte pouze 10 % z ceny a zboží je vaše. V následujících 9 měsících doplatíte zbytek a to zcela bez navýšení! Pozor, akce platí pouze do 16. 6.!
Je zde tedy nějaký háček. Určitě ne, proto neváhejme a nakupujme bazény, sekačky, křovinořezy, motorové pily nebo drtiče větví v této báječné akci :-).

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Na splátky nakupuji pravidelně. Vybírám si obchody, které nabízejí splátky od firmy Cetelem. S touso společností mám velmi dobré zkušenosti, kdykoliv jsem něco potřeboval vše se zařídilo rychle a bez zbytečných odkladů. Nákup na splátky je dobré prostudovat, ve vybraných obdobích prodejci nabízejí nákup na splátky bez navýšení a poté vás to nic nestojí navíc! Zaplatíte pouze počet předepsaných splátek a je to vyřízené.

Anonymní řekl(a)...

Skoda ze uz akce nepokracuje, zrovna jsem si chtel koupi sekacku, tak jdu hledat jinde jestli akci nema nekdo jinej.

Ondra Hromádka řekl(a)...

Akce splátky bez navýšení můžete najít například na webu Zahrada -eshop.com kde nabízejí splátkový produkt firmy Cetelem s názvem 6ka - na splátky zdarma.