pátek 30. května 2008

eShop katalogy a vyhledávání zboží na internetu?

Poslední dobou je stále větší a větší množství internetových porovnávačů cen a vyhledávačů mezi internetovými obchody, které Vám nabízejí levné, nejlevnější, akční či zlevněné výrobky. Je to ale opravdu to co hledáme? Chceme to nejlevnější zboží, které nám doveze špinavý řidič, hodí nám zboží na chodník a ujede? Každý by si měl zvážit, zda renomé značky obchodu, kvalita zpracování internetové prodejny, informací o zboží, nabídka splátek, informace o doručení, služby operátorů, ale i servis, který se mu dostává po nákupu například při reklamování zboží, mu je milejší než ta nejnižší cena.

Dle mého názoru kvalita těchto služeb musí nutně s klesající cenou jít směrem dolů. Jsou internetové obchody, kde jsou všechny požadované informace velmi snadno dohledatelné a obchod své akce, nabídky či slevy prezentuje příjemnou formou a nijak tak návštěvníka neobtěžuje bannery či reklamou hned na první stránce v TOP viditelné pozici. Zvažujme tedy kde nakupovat!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Tyto systemy jsou naprosto desny, ceny maji dost casto nepravidelne aktualizovane, takze si kliknes na cenu 5000,- ale eshop ukazuje 6000,- s tim ze se jim zmenila ale treba zbozi.cz zmenu ceny jeste nepromitlo. Stalo se me to asi 3x u ruznych takovych porovnavacu a tak je uz nevyhledavam.