úterý 20. května 2008

Nakupka.cz v novém!

Internetový obchodní dům Nakupka.cz spustil zcela nový internetový obchodní systém na známé adrese www.nakupka.cz. Internetový obchod neztratil nic ze svého původního obsahu či funkčnosti ba naopak. Eshop byl po ročním vývoji společně s konzultacemi mnohých odborníků v oboru dokončen 1.2.2008. Od tohoto data probíhalo uživatelské testování a na základě úspěšného testování byl projekt spuštěn v ostrém provozu.


Kliknutím na obrázek bude zobrazen v plné velikosti

Technologicky se nijak neliší od původního systému. Web i celý Back Office je postavený na Linuxové platformě a šetří tak drahé poplatky za produkty M$. Autorem i provozovatelem celého systému je firma Mikosoft Praha s.r.o.

V obchodě jsou zastoupeny všechny skupiny produktů včetně perfektní nabídky sekaček na trávu, zahradních grilů několika kategorií nebo outdoorového vybavení. V dnešní době jsou již samozřejmostí našich obývacích pokojů LCD televize, nebo plazmové televize, které najdete v nabídce také. Speciální akcí a výhodnou cenou Vás osloví nejlevnější LCD Panasonic.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Na webu jsem spolupracoval a musí říct, že byla radost pracovat pro firmu, která ví co chce a dokáže to ocenit.

Anonymní řekl(a)...

Obchod je velmi pekne navrzeny prehledny. Hledal jsem tam LCD televizi a snadno jsem si tam vyhledal typ podle značky a velikosti LCD panelu, ktery hledam, ale nikdo ho nemá skladem, tady take neni :-( snad pozdeji.