sobota 31. května 2008

Hodnocení internetového obchodu

Rozhodl jsem se, že budu zveřejňovat názvy internetových obchodů a vkládat zde hodnocení obchodu. Hodnocení bude probíhat v několika kriteriích, které vytvoří body pro závěrečné hodnocení. Hodnocení bude prováděno velmi rychle v krátkém časovém intervalu. To proto, aby se simulovalo chování zákazníka, který bude hledat informace obdobné těm mým. Celkový dojem z nákupu apod. bude opět rozvěž obodován. Rád bych tak sestavil průvodce hodnocením internetových obchodů, které se bude po čase vracet zpět k hodnoceným obchodům, zda došlo k některým změnám či nikoliv.

Internetové obchody dostanou po čase příležitost nedostatky, na které narazím opravit a jejich výsledek, odpověď či hodnocení budeme zveřejňovat. Mezi první internetové obchody, které budeme hodnotit bude patřit obchod Nákupní-Dům firmy WebSystems či obchod Elektro Svět firmy se stejným názvem.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak šup, kde je hodnocení obchodu?

Ondra Hromádka řekl(a)...

Hodnocení není tak jednoduché, testuju rychlosti reakce na dotazy, přehlednost webu a další faktory. Zveřejnění výsledků nebude tak rychlé jak jsem předpokládal. Ale pracuje se natom!